Om oss

Om oss i Slektforsker.no

Vi er profesjonelle slektsforskere som elsker på grave etter informasjon. Kontakt oss gjerne idag hvis du ønsker et tilbud på en av våre tjenester.

Historien til Slekt Forsker

Hos slekt forsker brenner vi for å nøste opp det intrikate teppet i din families historie. Reisen vår begynte med en visjon for kontinuerlig vekst og utvikling. Slekt forsker startet i utgangspunktet med fokus på å levere tjenestene du nå finner under Undersøkelser på nettsiden vår. Over tid førte vårt engasjement og engasjement oss til å diversifisere vår ekspertise. Vi etablerte Institutt for slektsforskning og gjennom disse overgangene forble navnet slektsforsker synonymt med etterforskning – en kunst vi har mestret opp gjennom årene. Begrepet "etterforskning" er ikke begrenset til politisaker alene; den strekker seg til sivile saker, barnevernspørsmål og, viktigere, slektsforskning. Vi tror at slektsforskning er etterforskningen av familien, et arbeid som er dypt forankret i vår kultur. "På Rett Spor" symboliserer vårt engasjement for grundig forskning, forberedelse og formidling av kunnskap. For å oppnå dette består teamet vårt av eksperter fra ulike bakgrunner, inkludert politistyrken, barnevern, sivilrett, slektsforsker og journalistikk. Vi takker alle våre kunder som har blitt med oss på denne reisen så langt, og vi gleder oss til å gå inn i nye markeder hvor vi kan bruke vår etterforskningsdyktighet, fordi for oss er alt en etterforskning. Bli med oss på slekt forsker mens vi fortsetter vår søken etter å koble deg til røttene dine, en åpenbaring om gangen.

Vårt oppdrag

Styrke liv, berikende historier
På slekt forsker går vårt oppdrag utover bare slektsforsker; det handler om å strekke ut en medfølende hånd til de som navigerer gjennom livets utfordringer, samtidig som det hjelper de hvis liv fortsetter uforstyrret. Vår helhetlige tilnærming sikrer at våre kunder får omfattende støtte fra begynnelsen til slutten av reisen. Vårt primære samfunnsoppdrag er å hjelpe de som står overfor prekære livssituasjoner. Men vi gir også støtte innenfor vår ekspertise til de som opplever flo og fjære i hverdagen. For eksempel blir klienter som søker etterforskningstjenester ikke bare møtt med faglig ekspertise, men også tilbudt uvurderlig samvær med en samtalepartner og juridisk bistand, dersom behovet skulle oppstå.
Slekt forsker - Pleie liv, avduking av historier;
Vår forpliktelse til deg strekker seg utover å avdekke slektsforsker; den strekker seg ut for å gi trøst og veiledning når livet tar uventede vendinger. Vi er her for å være ditt støttesystem, dine allierte og dine partnere mens du utforsker fortiden din og forstår nåtiden din. Bli med oss på denne ekstraordinære reisen mens vi fortsetter å veve historier og styrke liv, én åpenbaring om gangen.

Vår visjon

Kartlegge veien videre
Hos slekt forsker ser vi for oss en fremtid full av muligheter og videreutvikling, drevet av vår urokkelige forpliktelse til fortreffelighet i tre nøkkelavdelinger: Etterforskning, slektsforskning og "På rett spor." Reisen vår begynte med oppstarten av slektsforsker, og siden den gang har Nordlys Genealogy og slekt forsker gjennomgått en bemerkelsesverdig utvikling. Nå skifter fokus mot å forbedre vår synlighet gjennom strategisk markedsføring, samtidig som vi konsekvent leverer eksepsjonelle tjenester til våre verdsatte kunder. Gjennom effektive markedsføringsstrategier, urokkelig forpliktelse til å yte bunnsolide tjenester og opprettholde den høyeste kundetilfredsheten, har vi oppnådd betydelig vekst hos slektsforsker. Denne veksten er ikke bare vår fortid, men også veien til å utvide våre nye avdelinger og utvide vår rekkevidde til et nasjonalt publikum. Når vi går videre, er visjonen vår klar: å fortsette vår urokkelige dedikasjon til våre kunder, gi dem tjenester av høyeste kvalitet og bli et nasjonalt anerkjent navn innen slektsforskning og etterforskning.

Utmerket service og ekspertise

I slekt forsker er vi forpliktet til å levere et gjennomgående høyt kunnskapsnivå og eksepsjonell service på tvers av alle våre avdelinger. Vi er stolte av ekspertisen og kvalifikasjonene til teammedlemmene våre, og sikrer at de oppfyller de høyeste standardene for kompetanse. Våre etterforskere er utstyrt med yrkesutdanning og har akademisk bakgrunn fra anerkjente institusjoner, og bringer med seg et vell av erfaring fra ulike felt som politi, etterforskning, øko-krim, skattemyndigheter, sikkerhetsindustri, barnevern,forsvar og helse og sosial. velferd. Våre terapeuter og pedagoger har enten bachelor- eller mastergrad i samfunnsfag, og gir dem mulighet til å gi den beste støtten og veiledningen til våre klienter. Våre slektsforskere er blant de mest dyktige familie- og slektsgranskere i Skandinavia, med en dypt forankret lidenskap for å avsløre slektshistorier. Hos slekt forsker strekker vi oss langt for å sikre at hvert medlem av teamet vårt ikke bare er faglig kvalifisert, men også personlig tilpasset oppgavene de håndterer. Vi tror at en personlig tilknytning til våre kunder er vit

This is who we are

Rick Grimes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Maggie Greene

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Daryl Dixon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Kim Jones

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

what we do

Our Mission

Our Vision