Våre tjenester

Priser og tjenester

Dette koster det å leie en slektsforsker

Standardpakken

Pris: kr. 25 000,- inkl. mva.

Denne pakken er perfekt for deg som har funnet ut en del om din egen familie, men ønsker at vi dobbeltsjekker informasjonen og finner mer informasjon som er relevant til det du allerede har funnet.

Bestill standardpakken idag!

Utvidet pakke

Pris: kr. 45 000,- inkl. mva.

Denne fungerer best for deg som ikke ønsker å forske i din egen slekt, men ønsker svar på familiens fortid. Vi gjør hele jobben for deg. Ingenting kreves av deg. Les mer om oss her.

Bestill utvidet pakke idag!

Slektsforskning

Vi finner historien til din slekt og detaljene om hvem, hvor og hva.

Et dypdykk i slektsforskning ved Slektforsker

Velkommen til Slektforsker, hvor fortiden våkner til liv og familiehistorier avdukes. Innerst inne er vi mer enn slektsforskere; vi er arkitektene bak familiens historie, lidenskapelig opptatt av å nøste opp de intrikate trådene i slekten din. Med en dedikasjon til detaljer og en forpliktelse til fortreffelighet, tilbyr vi enestående slektsforskningstjenester som gir deg mulighet til å koble deg til arven din på et dyptgående nivå.
Hvorfor Slektforsker for Your Genealogy Journey?
  • Kompetanse og erfaring: Vårt erfarne team av slektsforskere har mange års erfaring på feltet. Hver forsker er en detektiv, som omhyggelig sporer generasjoner tilbake, dechiffrerer historiske opptegnelser og kobler sammen prikkene for å fullføre familiepuslespillet ditt.
  • Skreddersydd forskningstilnærming: Når vi forstår at hver familiehistorie er unik, er vår tilnærming svært personlig. Vi lytter til spørsmålene dine, utforsker nysgjerrighetene dine og skreddersyr forskningsmetoder til dine spesifikke behov. Enten du leter etter forsvunne slektninger eller ivrig etter å fordype deg i kulturarven din, har vi dekket deg.
  • Avansert DNA-analyse: Dykk dypt inn i din genetiske opprinnelse med våre banebrytende DNA-analysetjenester. Ekspertene våre bruker toppmoderne teknologi for å gi deg detaljert innsikt i dine aner. Oppdag regionene dine forfedre kalte hjem og utforsk migrasjonene som formet familiens historie.
  • Familierapporter med mye narrativ: Vi gir deg ikke bare data; vi lager fortellinger. Våre slektsforskere forvandler fakta til overbevisende historier, og blåser liv i historiske opptegnelser. Resultatet? Personlige slektshistorierapporter fanger essensen av dine forfedres liv, og bevarer arven deres i generasjoner fremover.
Våre omfattende slektsforskningstjenester
  • Sporing av forfedres avstamning: Legg ut på en fascinerende reise gjennom tiden mens ekspertene våre sporer slektstreet ditt omhyggelig. Fra besteforeldre til fjerne søskenbarn, ingen gren går uutforsket. Oppdag glemte slektninger og lær historiene som binder familien sammen.
  • DNA Genealogy Insights: Utforsk din genetiske arv i enestående detalj. Våre DNA-analysetjenester gir deg en oversikt over din etniske sammensetning, forbinder deg med globale samfunn og kaster lys over din mangfoldige aner.
  • Immigrasjons- og migrasjonsstudier: Oppdag reisene dine forfedre tok. Teamet vårt fordyper seg i immigrasjons- og migrasjonsmønstre, og tilbyr innsikt i utfordringene og triumfene som definerer familiens historie.
  • Historisk kontekstualisering: Å forstå familiens historie betyr å forstå verden de levde i. Vi plasserer dine forfedre i en historisk kontekst, utforsker de sosiale, politiske og kulturelle landskapene i deres tid, og gir deg en omfattende forståelse av deres liv.
Klar til å begynne ditt slektseventyr?
Familiens historie er en skatt som venter på å bli oppdaget. La Slektforsker være din guide når du legger ut på denne berikende og opplysende reisen. Kontakt oss i dag og ta det første skrittet mot å avsløre familiens ekstraordinære historie.Med Slektforsker er fortiden din mer enn historie; det er en fengslende fortelling som venter på å bli utforsket. La oss gjøre din families historie levende.

Velkommen til Slekts Forsker, din betrodde partner innen slektsforskning og privat etterforskning.

https://slektforsker.no/Vår%20ekspertise
Vår ekspertise
I Slekts Forsker er vi stolte av vårt team av etterforskere, hver med en unik bakgrunn innen områder som rettshåndhevelse, kriminell etterforskning, skatteekspertise, sikkerhet og barnevern. Ekspertene våre er strategisk plassert i hele Norge, og sikrer at vi kan hjelpe deg uansett hvor du er.
https://slektforsker.no/Tilpassede%20løsninger
Tilpassede løsninger
Enten du trenger en slektsforsker for å spore familiens røtter eller trenger våre etterforskningstjenester, har vi dekket deg. Våre erfarne etterforskere er rustet til å takle komplekse og sensitive problemstillinger med objektivitet og profesjonalitet. Vi nærmer oss hver sak med friske øyne, og tilbyr deg skreddersydde løsninger og ekspertveiledning.
https://slektforsker.no/Omfattende%20tjenester
Omfattende tjenester
Vi forstår at hver sak er unik, og vi behandler den som sådan. Fra å utføre dyptgående slektsforskning til å håndtere intrikate private undersøkelser, lager vi en personlig plan for hver klient. Gjennom hele prosessen forblir vi ved din side og gir støtte fra start til slutt.
https://slektforsker.no/Hvem%20vi%20tjener
Hvem vi tjener
Slekts Forsker utnytter moderne teknologi og sikre metoder for å tilby våre tjenester til et bredt spekter av kunder, inkludert privatpersoner, bedrifter, offentlige organisasjoner, finansinstitusjoner, advokater og forsikringsselskaper.

VÅRE TJENESTER

Slektsforskning
Avdekk familiens historie med våre dyktige slektsforskere.
Overvåking
Enten det er butikktyveri, utroskap, svindel eller tyveri, tilbyr teamet vårt diskrete og effektive overvåkingstjenester.
Barnevern og forvaring
Våre barnevernseksperter er her for å hjelpe deg med å navigere i komplekse barn-relaterte saker, for å sikre barnas velvære.
Trusler, utpressing og forfølgelse
Hvis du blir utsatt for personlige trusler eller trakassering, kan vi hjelpe med å identifisere skyldige og iverksette nødvendige tiltak.
Henlagte/nye politisaker
I saker henlagt av politiet tilbyr vi et nytt perspektiv, gjennomgang av bevis og potensielt gjenoppta etterforskning.
Gjenåpning av straffesaker
Vi undersøker potensialet for gjenåpning av saken basert på nye bevis eller omstendigheter.
Sporing
Trenger du å finne enkeltpersoner eller eiendeler? Vi gjennomfører digitale og taktiske undersøkelser.
Kontroller kjøp
Vi kan hjelpe deg å verifisere integriteten til dine ansatte eller leverandører med kontrollerte kjøp.
Forsikringsundersøkelser
Mistenker du forsikringssvindel? La oss undersøke og bekrefte eller avkrefte mistankene dine.
Dokumentorganisering
Enten det er fysisk eller digitalt, vi organiserer og sikrer dine viktige dokumenter effektivt.
Bakgrunnssjekker
Få innsikt i kandidater eller leietakere med omfattende bakgrunnssjekker.
Tilgangsforespørsler
Vi utarbeider og sender inn tilgangsforespørsler på dine vegne, og behandler personopplysninger, eiendomssaker, helse og økonomi.
Anti-overvåking
Mistenker du at personvernet ditt er kompromittert? Vi gjennomfører undersøkelser for å avdekke skjult overvåkingsutstyr og ivareta din sikkerhet.

Ta kontakt

For en gratis vurdering og et uforpliktende tilbud, kontakt oss i Slekts Forsker. La oss hjelpe deg med dine behov for slektsforskning og private undersøkelser. Din trygghet er vår prioritet.